• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
07 ΔΕΚ 2018

Eπιχειρηματική αποστολή από το Ναυτικό Επιμελητήριο του Portsaid της Αιγύπτου στο Μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π.

Την Παρασκευή 7/12/18 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) επίσημη επίσκεψη πολυμελούς Αιγυπτιακής επιχειρηματικής αποστολής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου του Port Said και Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταφορών του Αιγυπτιακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, κ. Adel Abdou El Lamei.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η προώθηση νέων προοπτικών και καινοτόμων δραστηριοτήτων που μπορούν να υποβοηθήσουν την εξέλιξη της εμπορικής, βιομηχανικής και ναυπηγοεπισκευαστικής επιχειρηματικότητας του Πειραιά, αλλά και εν γένει στην ελληνική οικονομία.

Στο τέλος της συνάντησης υπεγράφη Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ των δυο Επιμελητηρίων.

Παρών στην εν λόγω εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Μαυρίκος με την ιδιότητα του Υπευθύνου ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων. Συνοδευόταν από τον πατέρα του, ιδρυτή της εταιρείας "ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ Α.Ε. " κ. Παναγιώτη - Γεώργιο Μαυρίκο. Ο κ. Παναγιώτης - Γεώργιος Μαυρίκος, καθότι γεννημένος στο Port Said Αιγύπτου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου του Port Said και Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταφορών του Αιγυπτιακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, κ. Adel Abdou El Lamei στη μητρική γλώσσα των τελευταίων, κάτι που τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα.


Με τον κ. Παναγιώτη - Γεώργιο Μαυρίκο

Με τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου του Port Said και Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταφορών του Αιγυπτιακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, κ. Adel Abdou El Lamei και τον κ. Παναγιώτη - Γεώργιο Μαυρίκο

 

 

Τη συνάντηση διοργάνωσε με επιτυχία η Εμπορική Ακόλουθος της Πρεσβείας της Αιγύπτου στην Ελλάδα, κα Manal Abdeltawab, η οποία αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς, τα οικονομικά προβλήματα και τις καλές πολιτικές σχέσεις των δυο χωρών, ενώ εγγυήθηκε ότι θα βοηθήσει κάθε ελληνική επιχείρηση, που θέλει να έχει συνεργασία με αιγυπτιακή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Ναυτικού Επιμελητηρίου Port Said, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των μελών του Συλλόγου Δ. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΕ και Α1 ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΜΟΝ. ΕΠΕκ.κ. Κ. Κορωνάκης και Τ. Πολέμη αντίστοιχα , ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας της Wima, Σ. Κοκκίνης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κ. Ν. Ροδόπουλος, ο Πρόεδρος του "Propeller Club", κ. Γ. Ξηραδάκης, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π., κ. Δ. Μαθιός και ο εμπορικός διευθυντής της PCT, κ. Τ. Βαμβακίδης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα