• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
13 ΦΕΒ 2018

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΣΕΠΕ
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας
της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL)

 

Ο Πρόεδρος του ΠΣΕΠΕ κ. Νικόλαος Μαυρίκος παρευρέθηκε εχτές στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) που διεξήχθη εχτές Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel.
Κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics κ. Νικόλαος Ροδόπουλος  παρουσίασε 2 από τις κορυφαίες δράσεις της ΕΕL για το 2018:
α) τη συνδιοργάνωση διεθνούς workshop από την Οικονομική Επιτροπή για την Ευρώπη των Ηνωμένων Εθνών (UNECE) και την Ελληνική Εταιρεία Logistics με τη συμμετοχή επτά χωρών, στο πλαίσιο του 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου της EEL που θα διεξαχθεί την 30η  Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου 2018 στο Ίδρυμα Ευγενίδη, με τίτλο: «Logistics on the move: Greece in the fast lane» και αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία από άποψη θεματολογίας και ύφους.
β) την αποτύπωση του νέου ποσοστού που καταλαμβάνει η Εφοδιαστική Αλυσίδα στο ΑΕΠ της χώρας, μέσα από την 4η Πανελλήνια Έρευνα, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τους καθηγητές Δρ. Γιάννη Μίνη και Δρ. Βασίλη Ζεϊμπέκη. Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να  προσφέρουν τα απαραίτητα εργαλεία στην πολιτική ηγεσία για την επικαιροποίηση της εθνικής στρατηγικής με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων, τόσο από ξένους, όσο κι από Έλληνες επιχειρηματίες.
Παράλληλα, ο κ. Ροδόπουλος, τόνισε εμφατικά την απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού για σύσταση επιτροπής παρακολούθησης της εφαρμογής του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τα Logistics με τη συμμετοχή 6 Γενικών Γραμματέων από 6 διαφορετικά υπουργεία.  Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την αναγνώριση του ρόλου των Logistics στη χώρα μας, δικαιώνοντας την Ελληνική Εταιρεία Logistics και το αφήγημα της για τη δημιουργία Υφυπουργείου Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της EEL, χαιρετισμό απηύθυναν οι κκ. Χρήστος Λαμπρίδης, Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων και ο Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, Γεν. Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού Μεταφορών.
Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Εμπορικός Διευθυντής της Σ.Ε.Π. Α.Ε. κ. Τάσος Βαμβακίδης και ο  Β΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ κ.  Kωνσταντίνος Αχλαδίτης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα