• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
16 ΔΕΚ 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ISSA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 12/12/16 – 15/12/16

 Στις 12/12/16 με 15/12/16 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εφοδιαστών Πλοίων είχε τη μεγάλη χαρά να υποδεχτεί στην Αθήνα τον Πρόεδρο του ISSA κ. ABDUL HAMEED HAJAH και τους άλλους εκπροσώπους του ISSA: τους Αντιπροέδρους κ. SAEED AL MALIK, κ. FAZALL ABDULL HAMEED, τον Ταμία κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΑΡΗ, καθώς και τον Γραμματέα του ISSA κ. SPENCER EADE.
 Η εν λόγω επίσκεψη πραγματοποιήθηκε  κατόπιν προσκλήσεως μας για να διαπιστωθεί, εάν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις οργάνωσης κι υποδομής προκειμένου να διεξαχθεί μ’ επιτυχία η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ISSA και το ISSA EXECUTIVE BOARD στην Αθήνα το 2017, πιθανότατα για το 2ο 15ΝΘΗΜΕΡΟ του Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και το οποίο θα διαρκέσει 3 μέρες. Ο ISSA εκπροσωπεί 1.800 μέλη παγκοσμίως από 97 χώρες, εξ’ ου και το γεγονός αυτό θα αποτελέσει τεράστια προβολή για τη χώρα μας, ιδίως στον κλάδο του εφοδιασμού πλοίων. Μέσω της έκθεσης πολλοί ξένοι εφοδιαστές, αλλά και εγχώριοι θα μπορούν να προβληθούν σε παγκόσμιο επίπεδο τόσο για τα προϊόντα τους όσο και για τις υπηρεσίες τους και να συνάψουν συμφωνίες με εγχώριους και ξένους πλοιοκτήτες που θα επισκεφθούν τη χώρα μας. Μαζί θα συντελεστεί και το ISSA ASSEMBLY, στο οποίο παρόντα θα είναι και τα μέλη του EXECUTIVE BOARD του ISSA. Προσκεκλημένοι θα είναι επίσης ως βασικοί ομιλητές σημαντικά στελέχη της Κυβέρνησης και της Ναυτιλιακής Κοινότητας.
Παράλληλα γίνονται συζητήσεις να συνδιοργανωθεί στην Αθήνα την ίδια περίοδο και το συνέδριο του OCEAN (ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ).
 Με την ολοκλήρωση της 3ήμερης επίσκεψης και των διαβουλεύσεων που έλαβαν χώρα, ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του ISSA έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την όλη φιλοξενία και οργάνωση μας και παράλληλα ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Μαυρίκο, το Δ.Σ. και τους υπόλοιπους συντελεστές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα