• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
09 ΙΟΥΝ 2016

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016 ΣΤΟ ΕΒΕΠ


ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ«ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016» ΣΤΟ ΕΒΕΠ

Ο εορτασμός για τις «Ημέρες Θάλασσας 2016», ένα πανόραμα εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκε 17-29 Μαΐου 2016, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη,  με σημείο αναφοράς τη θάλασσα και τον πολιτισμό του Πειραιά, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Όπως και πέρυσι, το Ε.Β.Ε.Π. συμμετείχε ενεργά στη μεγάλη αυτή γιορτή με μία σειρά δράσεων: στις 18 Μαΐου 2016, διοργάνωσε Ημερίδα, με θέμα τον «Παροπλισμό Πλοίων», η οποία σημείωσε μεγάλη επισκεψιμότητα, καθώς ανέδειξε τα πολλαπλά οφέλη, που προκύπτουν στην εθνική και τοπική οικονομία από τον παροπλισμό πλοίων στα ελληνικά αγκυροβόλια.
Επίσης, προκήρυξε μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό, με θέμα «Το λιμάνι του Πειραιά καθρεφτίζεται στα μάτια των παιδιών του», με στόχο να γνωρίσουν τα παιδιά το λιμάνι τους, τη θάλασσά τους και να δημιουργήσουν δικές τους ιστορίες, που  διαπνέονται από μια ελαφριά θαλάσσια αύρα (οι μαθητές των Α’ και Β’ τάξεων συμμετείχαν στον διαγωνισμό φιλοτεχνώντας ένα έργο ζωγραφικής και οι μαθητές των Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων γράφοντας εκθέσεις). Ακολούθησε ανοιχτή εκδήλωση, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στo Mέγαρο του Ε.Β.Ε.Π., στην οποία απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε 897 συμμετέχοντες και συμβολικά χρηματικά έπαθλα στους δυο πρωτεύσαντες κάθε τάξης. Επίσης, δόθηκαν τρία ειδικά βραβεία: σε μαθητή της Ε΄ Τάξης του 28ου Δημοτικό Σχολείου Πειραιά, για το ποίημά του, σε μαθητή του ειδικού Δημοτικού Σχολείου ΠΙΚΠΑ Πειραιά για τη ζωγραφιά του και στην Εταιρεία Προστασίας Ανήλικων Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», για μία σύνθεση-κολλάζ. Τα έργα των μικρών λογοτεχνών – καλλιτεχνών πλημμύρισαν με συγκίνηση τους παρευρισκόμενους, καθώς έδωσαν φωνή στο λιμάνι, στα καράβια και τη θάλασσα του Πειραιά.
Στην εκδήλωση ήταν παρών κι ο Πρόεδρος του ΠΣΕΠ κ. Νικόλαος Μαυρίκος ως Β’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, οι Αντιδήμαρχοι κα Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου και κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, κ. Νικόλαος Καλαμακιώτης, η Βουλευτής Α’ Πειραιά, κα Γεωργία Γεννιά, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά, κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, εκπρόσωποι της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, καθώς επίσης και πλήθος επιχειρηματιών.Νέο Περιεχόμενο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα